Ansiktslyft

Ansiktslyft är ett kirurgiskt ingrepp

Ansiktslyfting är ett kirurgiskt ingrepp som används för att förbättra och korrigera nedhängning av ansiktsrynkor och nacke med behandling av muskeln och huden. Vanligtvis tar denna typ operation mellan 3 och 4 timmar.

Vi kan använda lokalbedövning med sedering eller narkos. Återhämtning är vanligtvis 2-3 dagar och fysisk aktivitet bör undvikas en månad efter behandling.

"Mini" Ansiktslyfting"

Du kan utföra samma sak med en ”mini” ansiktslyfting som hjälper att korrigera fina linjer med en kortare kirurgisk tid och en mycket snabbare återhämtning. Vanligtvis är denna behandling inte tillämplig när mycket slappt ansiktsmönster existerar.

Kom ihåg att det resulterande ärret beror på varje persons biologi. Efter operationen är det vanligt med postoperativa ödem (svullnad), vilket förbättras efter några veckor. Bruket av fysisk aktivitet är begränsad. Det är viktigt att undvika exponering av solen, och använda solskyddskräm, solglasögon samt gärna hatt.

För rökare rekommenderar vi att patienten ska sluta röka en månad innan och en månad efter operationen för att undvika risken av vaskulariserings problem för huden. För din egen säkerhet, dölj aldrig den faktiska förbrukningen av cigarretter eller snus. Denna rekommendation är en förutsättning för din säkerhet .

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå