Dr. Beatriz Söderberg

Estetisk Plastikkirurgi

i Sundsvall

070-619 44 71

Kontakt@drbeatriz.se

Köpmangatan 32

852 32 Sundsvall

Ultra V Trådlyft

Ett icke-kirurgiskt lyft för omedelbar och långvarig hudföryngring

⦁ Snabbt

⦁ Säkert

⦁ Effektivt

 

 

 

Ultra V Trådlyft har snabbt blivit en ledande metod bland hudföryngrings behandlingar som ger omedelbara och långsinta resultat. Den nya generationens trådlyft ger inte enbart effektiva och utmärkta estetiska resultat men metoden är framförallt säker och patienten kan omedelbart återgå till vardagliga aktiviteter.

 

Effekt av Ultra V Trådlyft

Ultra V trådlyft uppnår ett naturligt lyft och därmed en föryngrande effekt med en fastare hudstruktur. Med hjälp av nedbrytbara PDO-trådar, som sedan lång tid tillbaka använts vid kirurgi, stimuleras hudens vävnad genom ökad  produktionen av kollagen och elastin vilket ger en mer uttalad hudföryngring än vid t. ex. laserbehandling och påminner om ett ansiktslyft.

 

Resultat av Ultra V Trådlyft

 

Omedelbart efter behandlingen märks ett tydligt lyft, men maximal effekt av Ultra V behandling ses vanligen efter tre månader. Därefter håller effekten i cirka 1,5 år beroende på individens livsstil och typ av hud. Ofta rekommenderar vi regelbundna ”touch up’s” efter cirka ett år för att bibehålla den föryngrande effekten längre.

Ultra V trådlyft passar både kvinnor och män, yngre och äldre.

 

Yngre kan göra behandlingen för att kontinuerlig bibehålla en ungdomlig hud och äldre för att få ett mer ungdomligt utseende.    

Ultra V Trådlyft kan genomföras i ansiktet och på större delen av kroppen.